Брой мнения : 42 Join date : 30.04.2009 Age : 31 Местожителство : New York,NY,The USA °;pPp°
Здравейте,знам,че във последно време не се навъртам много много.Това е защото започна най-гадния период от учебната година-класните.Ще се опитвам да влизам масдимално често,но нищо не обещавам.
Брой мнения : 57 Join date : 28.04.2009 Age : 33 Местожителство : Bulgaria
такааа... аз малко ...ще понаминавам да ви виждам и да пиша , но няма да е много често , защо ?защото съм болна и съм много изморена ... но съм тука !! и внимаваите в картинката !! не го зимайте много на свободно...
пп: Успех на всички с училището ( още малко остана)
Мерси за пожеланието..но и аз искам да се извиня че немога да съм мн активна защото почнаха класните вече и трябва да се учи (ужассссссс) но няма начин иначе пак ще съм си тука винаги когато мога ... Обичам ви И аз ви желая успех....особено на мама и сестра ми Бела.... знам че сега при вас е по гадно...
Брой мнения : 695 Join date : 27.04.2009 Age : 34 Местожителство : Форкс
Skupu priqteli o6te nqmam net i ne moa da pisha na bg ytre zaminavam i totalno nqma da moga da vlizam do 27 mai 6te se vidim togava pazete mi saita,.,,,aide az otivam da opravqm bagaja ... Obi4am vi