Брой мнения : 695 Join date : 27.04.2009 Age : 34 Местожителство : Форкс
добре съм ... само че нямам нет и постоянно трябва да излизам на вънка с лаптопа ми зада си търся мрежа...Кофти много много кофти ;( aм Alice и ти много ми липсваш и много много те обичам като ми пуснат нета ще се разберем за кафе може тая събота или неделя aко ти можеш де....айде засега по късно сигурно ще пиша пак за сега съмтука .... Obicham vi ЛИПСВАТЕ МИ
Аз съм щастливо... :П:П ще се видиме..С сестра ми Кофти че така са те прецакали с нета сестричке..... а колкото до останалите ама и те къде се затрихме всички... вярно е май че сега всички залягаме над тези уроци.... АЙДЕ ОЩЕ МАЛКО НИ ОСТАНА ДА ПОУЧИМ... ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ
Брой мнения : 57 Join date : 28.04.2009 Age : 33 Местожителство : Bulgaria
1. вече почнах да се пооправям , след като почти цяла седмица "явно" разбрах че съм ходила с температура на даскало , която се убеличава към обяд, отидох на лекар и ми дадоха антибиотици... бе забавна работа , дрогирана съм с хапчета , но мога да варвя и нямам треска повече. Ама ..немога да говоря... 2 почнах да пиша и....Сирене...бисери ша сложа такаа тема и секи ще пуска малки бисерчета който вие сте направили или ваш съсед , не се притеснявайте , не се подиграваме, само се радваме
на 20 сме на даскало и по бел ще заместава някфа , казаха че ще ни преместят класното по Бел (което трябваше да е тоя 18 ) на 28 там или 27 , ама следващата седмица па би тряяло да имаме по математика та може да разместят нещо .... бъди на щрек
Алис нз за тебе, сигурно ти е толкова трудно с класните колкото и на нас ( бъдещите ) ,ама на нас винаги ни казват в последния момент и...мани , училището ни понякога е,...... #%^*(
Разбирам... просто с тези училища вече ми писна ..само искат а в същото време на нищо не ни учат..поне при мен е така.. какво искат от нас вече нз ..сигърно да станем някакви гении... Но няма значение ..още малко остана по мъките и след това свобода за всички ни.. Апк ще си ви пожелая успех и дано имате отлични оценки на класните :П от сърце ви ги пожелавам
Брой мнения : 695 Join date : 27.04.2009 Age : 34 Местожителство : Форкс
Ytre zaminavam 6te mi lipsvate obi4am vi osobenno Alice Obicham te mn mi lipsvash 6te se 4uem kato si doida da se vidim....Obicham vi i mn mi lipsvate MartiNOOOOOO 6TE TE UBIQ NEMA NI6TO NA TOQ DISK
има ама не се е записало явно ... всмисал , кат сам го записвала не ми го е прочело на диска и не го е записало ... явно ми трябва дискета... а да ме убиваш е извинявай че нямаш нет и неможе да ти го пратя направо вместо да си хабя материалните ресурси ....
Eee...я успокойте страстите :Д Ще го преживеете.... Бела Кълан и аз си те обичкам мн и силно се надявам че скоро ще имаш нет ...и тези дни сигурно ще ти се обадя да се чуем...липсваш ми и ще се радвам да се видим скоро... а и остан амлако от тъпото даскало...айде.... успех.... и надявам се скоро ще се събудим че нещо всеки зачезна на някъде обичма ви всичките и ми липсвате
ХЕй...аз съм мн ,мн щастлива....вече съм 1 смяна и ще имам повече време...за сайта... и надявам се да се видим...със сестите ми :* Обичам ви всичките ....