Статус /ученик, единствено дете, с приятел/ка или без, женен/омъжена или не, такива неща/: омъжена
Статут /добър, лош, кога е зъл и кога мил като агънце/: По принцип е нахална, преструва се, набърква се навсякъде където не и е работата
Работа /ако работи/: не работи, но се интересуна от пари
Информация /това поле не е задължително. Ако имате да допълните нещо повече за героя ви, етот тук може да го напишете/: - Допълнителни снимки /това също не е задължително. Ако имате други снимки, които описват героя ви и искате да ги покажете го направете/:
Години: Спрях да ги броя по средата на миналата ера..
Статус: без гадже
Статут: Обичам да си отмъщавам. Това не говори ли достатъчно? Не, не говори. Защото въпреки, че съм злобна понякога, аз наистина мога да се забавлявам като хората и съм доста мила... а и обичам да помагам, както и да спасявам хора... Но ако ме разгневиш - тежко ти горко. Отворена съм към другите и лесно се сприятелявам.
Работа: повтарям колежа
Информация: Първо, аз съм полу-демон, полу-ангел. Второ, аз имам пълен контрол над времето. Второ, когато бях на 15 ме ухапа вампир и от тогава вече незнам и аз какво съм. Трето, не познавам родителите си, тъй като, според мен и Аро, когато демон и ангел правят любов... е, те умират, т.е. се изпарявяват. И двамата. Четвърто, мога както с кръв, така и с храна/имам предвид нормална, човешка/ да се храня и очите ми не зависят от диетата ми, а от желанието ми. Но аз се храня предимно с кръв. Пето, аз блестя съвсем леко на слънце, както блестят полу-вампирите